RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Μεγάλη διάκριση για τα σχολεία μας!




Το 26ο και 29ο ΔΣ Αχαρνών έλαβαν τη διάκριση: Microsoft Innovative Pathfinder School, εκπροσωπώντας της χώρα μας για το επόμενο έτος στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Partners in Learning for Schools!

Η διάκριση αυτή είναι η πρώτη φορά που δίνεται σε δημόσιο σχολείο από την Ελλάδα. Τα προηγούμενα χρόνια με την ίδια διάκριση είχαν τιμηθεί το Κολέγιο Αθηνών και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, μόνο 64 σχολεία από όλο τον κόσμο επιλέχθηκαν ως Pathfinder School για το 2013 (στο πρόγραμμα συμμετέχουν 112 χώρες).

Για να γνωρίσετε το παγκόσμιο δίκτυο καινοτόμων σχολείων μπορείτε να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο: www.pil-network.com ή και τη σχετική σελίδα της Microsoft Hellas http://www.microsoft.com/hellas/education/pil/default.aspx  (Οι πληροφορίες που έχει είναι για το έτος 2011)

Για μας αυτή η διάκριση είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και να μάθουμε από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο. Παράλληλα είναι και δέσμευση για περισσότερη δουλειά και προσπάθεια να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, προσφέροντας στους μαθητές μας τη δυνατότητα, να γνωρίσουν και να συμμετέχουν στις πιο καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις που συμβαίνουν στον πλανήτη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011