RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Περιπέτεια στο Καράμελοτ

Τι σχέση μπορεί να έχουν ένας βασιλιάς, δυο ποντικάκια, μια κολοκύθα και η μάγισσα Κινίνο με τα πικροράδικα, τις γλυκοπατάτες και τα ξωτικά; Πως γίνεται να τρώγοντας μια καραμέλα να νιώσεις πίκρα; Που είναι τα μενεξεδένια σύννεφα; Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε το παραμύθι "Περιπέτεια στο Καράμελοτ".

Ένα παραμύθι που μας ταξιδεύει στις Ουράνιες Πολιτείες, στα βαμβακένια σύννεφα όπου εκτυλίσσεται το παραμύθι που έγραψαν οι μαθητές της ΣΤ'1 τάξης στο πλαίσιο της δράσης "Τραγουδάω την Κοκκινοσκουφίτσα, διαβάζω Μπάλο και χορεύω Μπαχ!".

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το παραμύθι:
Περιπέτεια στο Καράμελοτ

2 σχόλια:

ELENA TSOUPOU είπε...

το λιγοτερο που μπορω να γραψω ειναι ενα μεγαλο μπραβο στη συναδελφο Μαρια Τσουκνιδα,και στα θαυματουργα εκτακια της! αληθεια ενιωσα πολυ περηφανη!ψαχνω να βρω τροπο να το πω παντου!πως με τετοιους εκπαιδευτικους και τετοια παιδια δε φοβομαστε τιποτα,,,,μια ενεση δυναμης για το μελλον που φερνει μονο χαμογελα!

Τσουκνίδα Μαρία είπε...

Έλενα σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ και τα θαυματουργά εκτάκια μας!
Η συγγραφή του παραμυθιού ήταν πραγματικά ένα ταξίδι συνδημιουργίας και περιπέτειας για όλους μας!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011