RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Συνωστισμός στον κάδο ανακύκλωσης

 Με ιδιαίτερη χαρά τα τριτάκια μας παρουσίασαν στους συμμαθητές τους, το κουκλοθέατρο ''Η Σκουπιδοπαρέα".
 Όλα ξεκίνησαν από το θεατρικό κείμενο της Γλώσσας με τίτλο ''Τα χαρτιά ανακυκλώνονται", στην οποία ανακυκλώσιμες συσκευασίες μιλούν για την ανακύκλωση και πώς αυτή αλλάζει τη ζωή τους και τη ζωή των ανθρώπων. Τα τριτάκια μας κατασκεύασαν τις δικές τους φιγούρες από ανακυκλώσιμα υλικά και βεβαίως το σπίτι τους που δεν είναι άλλο από τον κάδο ανακύκλωσης! Στη συνέχεια δημιούργησαν την δική τους πρόσκληση-αφίσα, την οποία έδωσαν στους συμμαθητές τους και τους προσκάλεσαν στη θεατρική τους παράσταση. Τριτάκια και πρωτάκια παρακολούθησαν αυτό το μικρό θεατρικό και στη συνέχεια έπαιξαν με τις ανακυκλώσιμες φιγούρες.










2 σχόλια:

Ελένη Καρκάνη είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη παράσταση!!!! Όπως θα διαπιστώσατε, μείναμε άφωνοι από την πολύ ωραία δουλειά των συμμαθητών μας και πήραμε ιδέες για δικές μας δραστηριότητες!
Με πολλή αγάπη
Οι γείτονές σας και η δασκάλα τους :)

Τσουκνίδα Μαρία είπε...

Μπράβο σας, πολύ όμορφη παράσταση με μεράκι, δουλειά και πολλά μηνύματα για την ανακύκλωση και τη συνεργασία. Τα πρωτάκια μας έμειναν στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό!! Ο καλύτερος τρόπος για να μαθαίνουν οι μικροί από τους μεγαλύτερους, με πράξεις!!! Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011